Ongediertebestrijding Den Haag

Ongedierte bestrijden in Den Haag; in huis of bedrijf

Onze bestrijders kunnen u vaak op korte termijn van dienst zijn. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met wespenbestrijding, muizenbestrijding en insectenbestrijding. Regelmatig krijgen wij meldingen van overlast van muizen, ratten, kakkerlakken en bedwantsen in Den Haag en omstreken. Het snel ondernemen van actie is van belang om verdere verspreiding tegen te gaan. We geven passend advies om ongedierte te weren en in overleg treffen we werings- en bestrijdingsmaatregelen. Onze medewerkers zijn al jaren actief en hebben ruime ervaring met ongediertebestrijding in Den Haag.

Voorkomend ongedierte in Den Haag

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Den Haag is een grote stad met een bruisend centrum. De aantrek van toerisme, studenten en inwoners heeft geleid tot een sterke omloop in bewoning van de stad. Gebreken in bouwkundige appartementen, woonhuizen en horecagelegenheden kunnen ertoe leiden dat ongedierte zich kan verspreiden. We krijgen regelmatig meldingen van overlast in Den Haag. Dit gaat dan onder andere om kerngebieden zoals de Koningskade en de Mauritskade. Maar ook verschillende stadswijken zoals Laakkwartier, de Spoorwijk en de Schilderswijk.

We schieten u graag te hulp. Of het nu gaat om knaagdieren, insecten of houtaantasters. Onze lokale bestrijders in Den Haag zitten bij u om de hoek. Ze zijn op de hoogte van de meest actuele dierplagen in de buurt en weten deze op een vakkundige en effectieve manier te bestrijden.

Ongediertebestrijding Den Haag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ongediertebestrijding door het hele land. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Het doel is eigenlijk altijd hetzelfde: het ongediertevrij maken van de omgeving van onze klanten. Dit doen we door dierplagen zoveel mogelijk te beheersen. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en met respect voor mens en dier. Onze voorkeur gaat in eerste instantie altijd uit naar het preventief weren van ongedierte. Wanneer dit niet (meer) kan dan gaan we over tot bestrijding. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Korte aanrijtijden door lokale bestrijders
Rekening met mens & milieu
Vakkundige bestrijders met ruime ervaring
Professionele bestrijding sinds 1962

Kosten van ongediertebestrijding in Den Haag

De focus van Attack ligt op ‘dierplaagbeheersing’. Dat houdt in dat we ervoor zorgen dat ongedierte in uw omgeving beheersbaar blijft. Onze medewerkers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook bij u in de regio van Den Haag zijn onze lokale bestrijders werkzaam. Zij kunnen daardoor korte aanrijtijden hanteren. Dat pakt voordelig voor u uit en we kunnen u snel van dienst zijn. De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

  • Om welk soort ongedierte gaat het?
  • Waar heeft u overlast?
  • Welke bestrijdingsmaatregelen kunnen we toepassen
  • Welke weringsmogelijkheden kunnen we toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Den Haag

Vanuit onze kantoren in het land kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Den Haag zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Zuid-Holland kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

    De heerMevrouw