Maak een afspraak voor vliegen bestrijden

kamervliegen vliegende insecten
Schakel een specialist in voor vliegen bestrijden

Professionele vliegenbestrijding voor particulieren en bedrijven. Liever vliegenoverlast voorkomen? Bekijk onze vliegenlampen.

 ma t/m vrij | 8.00 tot 17.00

8.00 tot 17.00 | ma t/m vrij

Attack Dierplaagbeheersing muizenbestrijding

Bestrijding van verschillende soorten vliegen
Voor particulieren & bedrijven
Preventief weren met professionele vliegenlampen
100% effectieve & veilige bestrijding

Bestrijding van verschillende soorten vliegen
Voor particulieren & bedrijven
Preventief weren met professionele vliegenlampen
100% effectieve & veilige bestrijding

Vliegenlamp A3

Preventie met professionele vliegenlampen

Met elektrische vliegenlampen kunt u overlast door vliegen grotendeels voorkomen. De lampen kunnen vliegen snel verdelgen. Onze professionele insectenlampen worden gebruikt in bedrijven om vliegen te verdelgen. Ze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in productieruimtes en ruimtes waar voedsel wordt bewerkt of bewaard. De lampen bestaan uit een kleefplaat en splintervrije tl-lampen. Wij verzorgen het onderhoud van de lampen en komen een aantal keer per jaar langs om onderdelen te vervangen. De lampen hebben de volgende voordelen ten aanzien van simpele huis-tuin-en-keuken lampen:

Effectiever tegen vliegen en andere vliegende insecten
Waarborgen van hygiëne en voedselveiligheid
Professionele en strak design met discrete panelen

Bekijk vliegenlampen >

huisvliegen bestrijden

Vliegen in huis bestrijden

Er zijn verschillende vliegensoorten die voor overlast in huis kunnen zorgen. Denk aan huisvliegen, klustervliegen en fruitvliegen. De vliegen zijn alleseters en komen voor op onder meer mest, afval, dode dieren en voedingsmiddelen. Vliegen zijn niet alleen hinderlijk, ze kunnen tevens ziekten verspreiden. Zorg er in eerste instantie voor dat de juiste weringsmaatregelen zijn getroffen om de vliegen te weren. Zoals afval verwijderen, afsluiten en direct afvoeren. Wanneer de overlast aanhoudt kunnen wij voor u de vliegen verdelgen. We bestrijden vliegen in huis met insecticiden en behandelen op op de plekken waar de klusters ontstaan.

Onderhoud vliegenlampen Attack Plaagdierbeheersing

Vliegen bestrijden bedrijven

In sommige bedrijfssectoren moeten er preventief maatregelen worden genomen om vliegen te bestrijden. Op deze manier kan de hygiëne en voedselveiligheid worden geborgd en kan er worden voldaan aan de General Food Law, HACCP, Tesco, AIB en BRC. Voor horeca of andere productiebedrijven is dit belangrijk en een professionele vliegenlamp is hier onderdeel van. Zo leveren we regelmatig insectenlampen voor bedrijven in horeca- en productiebranches. We onderhouden we deze lampen op locatie om de levensduur en effectiviteit van de lampen te borgen.

5000+

Vliegenbestrijding uitgevoerd

25

Soorten vliegenlampen

100%

Gecertificeerde bestrijders

60 jaar

Ervaring met vliegen bestrijden

Attack ongediertebestrijding nederland Houtworm behandelen

Kosten vliegenbestrijding

De kosten voor het bestrijden van vliegen is afhankelijk van uw situatie. Bent u een particulier? Neem dan contact met ons op voor de kosten. Bent u een bedrijf? Dan komt er een adviseur gratis bij u langs voor een offerte. Hij brengt aantastingen aan het licht en wijst u op eventuele gevaren. Hij kan ter plekke een scherpe offerte voor u maken. De kosten voor vliegen bestrijden zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • De mate van overlast door vliegen
  • De gewenste oplossing
  • De oppervlakte van de te behandelen delen

Maak een afspraak met een specialist van Attack voor vliegen bestrijden

Vraag een afspraak aan voor vliegenbestrijding

Een afspraak aanvragen voor een vrijblijvende inspectie en offerte
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op