Werkwijze en visie

Andere kijk
Bij Attack hebben we al jaren een andere kijk op ongediertebestrijding, we spreken dan ook liever over dierplaagbeheersing. Ons streven is om te allen tijde onnodige schade aan het milieu en materiële zaken te voorkomen. IPM (Integrated Pest Management) is Attack dan ook op het lijf geschreven. IPM is een aanpak om dierplagen te voorkomen en te beheersen. De basis van IPM is een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken, zowel op bouwkundig als op hygiënisch vlak, waarmee onregelmatigheden vroegtijdig worden gesignaleerd.

Hoog kwaliteitsniveau
Het doel van Attack is niet de grootste maar wel de beste te zijn en dat bereiken wij door het bieden van een hoog kwaliteitsniveau. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en ons motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ zijn het uitgangspunt.

In de dagelijkse praktijk ziet dat er als volgt uit:

 • We realiseren ongediertepreventie waar mogelijk, liever dan dat we ongedierte bestrijden
 • Waar ongediertebestrijding onvermijdelijk is, doen we dat zo humaan en schoon mogelijk
 • Veiligheid voor ieders leefomgeving staat bij Attack voorop en is onderdeel van onze vaste procedures
 • Wat we doen is mensenwerk, daarom luisteren we graag én structureel naar de ideeën van onze klanten en medewerkers
 • Wij handelen altijd met respect voor mens, milieu en maatschappij

De belangrijkste doelstelling voor Attack is het behouden van het kwaliteitsniveau. Dat betekent het steeds motiveren en scholen van onze medewerkers, klanten met plaagdieroverlast scherp in de gaten houden en het realiseren van intensieve begeleiding.

Lage milieubelasting
Attack streeft naar een lage belasting van het milieu. De routes van onze medewerkers worden vanaf het hoofdkantoor zo efficiënt mogelijk ingepland. Daarbij worden de werkzaamheden uitgevoerd met inachtneming van de gestelde wetten en regels welke voor de branche van toepassing zijn. Wij werken volgens een gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem conform ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 (milieu), OHSAS 18001:2007 (Arbo) en ISO 22000 (voedselveiligheid). Jaarlijks wordt er door een extern certificerende instelling (Kiwa) een audit gehouden voor deze normen.

 • Neem contact op
 • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
 • Bel mij terug
  Velden met een * zijn verplicht
 • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.