Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Attack werkt volgens de geïntegreerde richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De aspecten die Attack heeft uitgewerkt zijn: 1) behoorlijk bestuur, 2) mensenrechten, 3) arbeidsomstandigheden 4) milieu 5) eerlijk zaken doen, 6) consumentenaangelegenheden, 7) maatschappelijke betrokkenheid & ontwikkeling.

Attack onderscheidt zich van haar collega’s door de drive om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren vanuit een andere kijk op ongediertebestrijding; het uitvoeren van plaagdiermanagement. Ons streven is onnodige schade aan het milieu en materiële zaken bij het uitvoeren van onze werkzaamheden te voorkomen. Op het vlak van IPM is onze focus het continue ontwikkelen en innovatieve oplossingen inzetten.

Het continue streven naar verdere verbeteringen is een belangrijke pijler binnen onze bedrijfscultuur. Voor al onze activiteiten streven wij naar een uitvoering op een zo duurzaam mogelijk niveau. Zo sturen wij bijvoorbeeld geen kerstkaarten meer maar hebben dit budget in de afgelopen jaren bijvoorbeeld besteed om de stichting Downkids International te steunen. Regionaal ondersteunen wij Museum de Broekerveiling. Ieder jaar controleren wij de museumgebouwen belangeloos op houtaantasters en er zijn samen met de directie van de veiling een aantal sponsorprojecten (www.broekerveiling.nl). Daarnaast steunen we verschillende regionale sportclubs met sportkleding en reclameborden.

Attack is van oudsher een familiebedrijf met een laagdrempelige cultuur waardoor de betrokkenheid van de medewerkers bij de bedrijfsactiviteiten hoog is. Hierdoor is er een grote gezamenlijke ambitie om op het vlak van duurzaamheid en kwaliteit boven collega-bedrijven uit te stijgen. Attack is compleet onafhankelijk, er spelen geen belangen van investeerders mee waardoor beslissingen snel kunnen worden genomen en er voor de medewerkers volop ruimte is om mee te denken. Deze ideeën kunnen snel worden geïmplementeerd. Onze bedrijfscultuur en aanpak worden als zeer positief ervaren door onze klanten getuige de jarenlange samenwerking.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.