Bedrijfsprofiel

Kwaliteit op de eerste plaats
Attack is begonnen als eenmanszaak en is nog steeds een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats komt. Met het hoofdkantoor in Heerhugowaard, een nevenvestiging in Tilburg en buitendienstmedewerkers verspreid over heel Nederland en België is er altijd een vakman bij u in de buurt.

Niet de grootste, wel de beste
Het doel van Attack is niet om de grootste in haar branche te zijn, maar wel de beste. De rode draad in ons denken en doen is: 'Alleen met de hoogste kwaliteit bereiken wij ons doel’. Dit betekent dat we iedere dag opnieuw bewijzen dat:

  • kwaliteit niet alleen gaat over het verkrijgen van een ongediertevrije omgeving, maar ook over resultaatgericht, effectief en zorgvuldig werken ten gunste van onze klant, de omgeving van onze klant en het milieu
  • we proactief meedenken inzake de mogelijkheden voor onze klanten 
  • we een integere en in alle opzichten betrouwbare partner zijn
  • we uitsluitend kiezen voor het 'beste'

We willen het, we kunnen het, dus doen we het! Dit onderscheidt Attack van andere ongediertebestrijders.

IPM Connect voor zakelijke markt
Attack werkt vooral voor de zakelijke markt, al kunnen ook particulieren bij Attack terecht. Voor de zakelijke markt heeft Attack een uniek scansysteem ontwikkeld. IPM Connect is een maatwerksysteem waarmee u snel inzicht heeft in eventuele risico’s op het gebied van plaagdieren binnen uw bedrijf.

Attack is bereikbaar via het gratis nummer 0800-0242000 en het contactformulier. Wilt u terug gebeld worden? Laat dan een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.