De oplossing voor uw vliegenprobleem

Niets zo vervelend als storende rondzoemende vliegen. Ze zorgen niet alleen voor irritatie, maar kunnen ook tal van ziektes en infecties met zich meebrengen. Genoeg reden om de vliegenoverlast vandaag nog te bestrijden. Met de elektrische vliegenlampen van Attack bent u snel van de overlast af.

Voorkomen
Zorg ervoor dat de aanwezigheid van vliegen waar mogelijk wordt voorkomen. Berg voedsel op in afsluitbare bussen en voer afval direct af. Daarnaast adviseren wij het plaatsen van horren voor ramen en deuren.

Bestrijden
Toch overlast? Met onze vliegenlampen worden vliegen op hygiënische wijze afgevangen. Deze lampen zijn voorzien van shatterproof (splintervrije) tl-lampen, waarmee we verontreiniging in uw productieproces voorkomen.

Onderhoud
Voor het behoud van een optimaal resultaat zorgt Attack voor onderhoud aan de vliegenlampen. We vervangen de tl-lampen ieder jaar zodat de lichtopbrengst ideaal blijft. Daarnaast vervangen we 4 maal per jaar de lijmkaarten voor optimale hygiëne. Hier vindt u informatie over onze onderhoudscontracten.

Direct professionele hulp nodig? Meer weten over wat vliegenlampen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel Attack!

Download hier onze brochure betreffende dierplaagbeheersing. Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.