Voorkom overlast met vliegenlampen

Niets zo vervelend als rondzoemende vliegen, die tevens een risico kunnen vormen voor de gezondheid. Met name kamervliegen verspreiden ziekten zoals salmonella, dysenterie en parasitische wormen. Voorkom de aanwezigheid van vliegen door voedsel altijd af te dekken, etenswaren en dranken direct op te ruimen en afvalbakken goed af te sluiten. Plaats daarnaast horren in deuren en ramen.

Toch overlast? Onze vliegenlampen zijn de oplossing!
Helpen bovengenoemde maatregelen niet afdoende? Onze vliegenlampen zijn de oplossing! Attack heeft voor elke situatie de perfecte vliegenlamp waarmee op een voordelige en hygiënische wijze vliegen worden afgevangen. Onze vliegenlampen zijn allen voorzien van shatterproof (splintervrije) tl-lampen om eventuele verontreiniging in uw productieproces te voorkomen.

Onderhoud
Voor het behoud van een optimaal resultaat zorgt Attack voor onderhoud aan de vliegenlampen. We vervangen de tl-lampen ieder jaar zodat de lichtopbrengst ideaal blijft. Daarnaast vervangen we 4 maal per jaar de lijmkaarten voor optimale hygiëne.

Direct professionele hulp nodig? Meer weten over wat vliegenlampen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel Attack!

Download hier onze brochure betreffende dierplaagbeheersing. Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.