Motten bestrijden

Algemeen
Motten komen veel voor in de industrie, dierenwinkels, bakkerijen en huishoudens. Niet de mot, maar juist de larven zijn veroorzakers van schade. Deze larven leven van dierlijke producten als wol, tapijt, meubelbekleding, veren, bont, zijde en isolatiematerialen waarin dierlijke producten zijn verwerkt. De larven kunnen deze materialen volledig vernielen. Het wijfje legt 40-120 eitjes, bij voorkeur in natuurlijk textiel dat vervuild is met bijvoorbeeld transpiratievocht. Ook isolatiemateriaal is populair. Voorraad aantastende motten komen voor in verschillende producten waaronder meel, cacao, tabak en diervoeding. Overlast wordt vaak pas geconstateerd als de volgroeide larven de voedselbron verlaten.

Bestrijding
Voorraad aantastende motten zijn niet te bestrijden, omdat hun aanwezigheid pas duidelijk wordt na vervuiling van het product. Wij adviseren de bron van de overlast te vernietigen, de ruimte grondig te reinigen en alle andere etenswaren en dierenvoeding in afgesloten voorraadbussen te bewaren. Om aanwezigheid van kleermotten te voorkomen adviseren wij u kleding schoon te houden en regelmatig te luchten. Hang kleding niet te dicht op elkaar en bewaar deze bij voorkeur in goed sluitende zakken of kasten. Toch overlast? Attack is motten de baas. We beschikken over verschillende insecticiden waarmee we iedere situatie onder controle krijgen.

Professionele hulp nodig? Bel Attack!

Download hier onze brochure betreffende dierplaagbeheersing. Direct hulp nodig? Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.