Motmuggen de baas

Algemeen
Motmuggen zijn zeer kleine insecten (1-5 mm) met sterk behaarde vleugels. Ze zijn grijs tot lichtgrijs van kleur. Het vrouwtje kan wel 100 eitjes leggen. De larven ontwikkelen zich in organisch materiaal, vaak in vochtige kruipruimten, in riolen en in gootstenen die lange tijd niet gebruikt worden. Afhankelijk van de temperatuur bedraagt de cyclus van ei tot volwassen motmug tussen de 10-50 dagen. Motmuggen veroorzaken geen directe schade, maar kunnen in grote aantallen behoorlijk hinderlijk zijn.

Bestrijding
Voordat Attack de motmuggen kan bestrijden dienen we eerst de oorzaak van de overlast op te sporen. Veelal is het vocht in een kruipruimte de boosdoener. Voordat wij de plaag kunnen bestrijden dient deze kruipruimte eerst vochtvrij te worden gemaakt. Vervolgens kunnen wij met het insecticide afgestemd op uw situatie de motmug effectief bestrijden.

Professionele hulp nodig? Bel Attack!

Download hier onze brochure betreffende dierplaagbeheersing. Direct hulp nodig? Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.