Voorkom beten, bestrijd de bedwants

Algemeen
Bedwantsen komen over de gehele wereld voor. Deze bijters voeden zich met bloed van de mens en andere zoogdieren. Een bedwants is roodbruin van kleur en komt met name ’s nachts tevoorschijn. Het is onze lichaamswarmte en de kooldioxide in onze adem die de bedwants zo aantrekt. Naast de karakteristieke geur is een van de symptomen van bedwantsen bijtwondjes op het lichaam, voornamelijk in de hals.

Aanwezigheid van bedwantsen herkennen
Bedwantsen kunnen flink wat overlast veroorzaken:

  • Een karakteristieke geur in uw slaapkamer
  • Bijtplekken op het lichaam, voornamelijk in de hals
  • Als gevolg daarvan kleine bloedspatjes op de lakens

Bestrijding
Bedwantsen verspreiden zich naar aangrenzende woningen via scheuren en naden in muren of via doorvoeropeningen van leidingen. De verspreiding vindt echter ook in belangrijke mate plaats via bagage, transport van gebruikt meubilair en gebruik van sloophout uit gebouwen waarin bedwantsen aanwezig zijn. Heeft u een bedwantsenplaag? Verspreid deze dan niet verder door kleding, koffers of meubilair mee te nemen naar andere ruimtes in huis, naar hotels of huizen van vrienden of familie. Bedwantsen zijn bijzonder moeilijk te bestrijden. In alle ruimtes waar bedwantsen zijn geconstateerd, dient zover mogelijk al het meubilair gedemonteerd te worden. Alle spleten en kieren van bedden, wanden en vloeren, alsmede beddengoed en matras, die zich bevinden in ruimten waar bedwantsen worden aangetroffen, worden vervolgens behandeld met professionele insecticiden.

Snel van uw bedwantsenplaag af? Bel Attack. Wij ondernemen direct actie.

Download hier onze brochure betreffende dierplaagbeheersing. Direct hulp nodig? Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.