Wespenbestrijding Maassluis

Wespenbestrijding Maassluis inschakelen

Schakel wespenbestrijding Maassluis in bij wespenoverlast in huis of tuin. Wespennesten kunnen op de meest vervelende plekken ontstaan zoals in spouwmuren of daken. Toch kunnen wij in de meeste gevallen wespenbestrijding uitvoeren. We behandelen dan de vliegopening van het nest. De wespen nemen vervolgens zelf de giftige stof mee naar het nest en de overlast stopt.

Een wespennest kan groeien tot een ware plaag. Vooral in de zomermaanden, als de wespen actiever worden, ontstaat de meeste overlast. De plaagdieren worden dan agressief en ze delen gemene steken uit. Neem bij wespenactiviteit contact met ons op. We voeren effectieve bestrijding uit en waarborgen daarmee de veiligheid. We hanteren geen wachtrijen en werken we tegen scherpe tarieven. U kunt direct een afspraak maken voor wespenbestrijding Maassluis.

De voordelen van Attack

Geen wachtrijen direct een afspraak.
Effectieve en professionele bestrijding
100% dekking in de randstad
Al 55+ jaar ervaring met wespenbestrijding

Om wespenbestrijding uit te voeren hebben we de volgende informatie nodig:
•   Waar vliegen de wespen in en uit?
•   Hoe hoog zit deze opening?

Onze werkwijze bij wespenbestrijding

Neem contact met ons op zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen. We bespreken onze werkwijze en maken u woning of tuin weer wespenvrij.

Vakkundige wespenbestrijding Maassluis

In Nederland zijn er verschillende soorten wespen en bijen. Belangrijk is dat u goed weet van welk soort ongedierte u last heeft. De normale wesp (limonadewespen) mogen wij bij overlast bestrijden. Deze agressieve wespensoort komt in Nederland veel voor en zorgt voor de meeste gevaarlijke situaties en pijnlijke steken. Lees hier wat u het beste kunt doen bij een wespensteek. Wanneer u overlast ondervindt in Maassluis en omgeving neem dan contact met ons op. Onze lokale bestrijders zijn werkzaam bij u in de buurt en kunnen op korte termijn langskomen voor bestrijding. We bestrijden snel en effectief en in de meeste gevallen voldoet een eenmalige behandeling. We voeren al jaren vakkundige wespenbestrijding in Maassluis uit en hebben hier al veel tevreden klanten kunnen helpen.

Wespenbestrijding Hellevoetsluis

Vakkundig een wespennest laten bestrijden

Voordat we een wespennest gaan bestrijden dienen we eerst een korte inspectie uit te voeren. Er moeten een aantal punten worden geconstateerd:

  1. De determinatie: Er dient vastgesteld te worden van welke soort wesp (of bij) er overlast is. Indien het gaat om de limonadewesp kunnen we tot wespenbestrijding overgaan.
  2. De vliegopening(en): Waar vliegen de wespen in en uit naar het nest?
  3. De bereikbaarheid: Is het wespennest of de vliegopening te benaderen? We kunnen tot 5 meter hoog behandelen.
Wespennest verwijderen wespenbestrijding alkmaar

Kosten wespenbestrijding Maassluis

Vanuit ons centraal gelegen kantoren kunnen we u snel bereiken. Wij hebben een 100% lokale dekking met wespenbestrijding Maassluis. Wij hebben daardoor korte aanrijtijden en kunnen onze dienst voor scherpe tarieven aanbieden. De kosten voor wespenbestrijding Maassluis is afhankelijk van de moeilijkheid tot bestrijding en de hoogte van het nest. In principe moet een eenmalige bestrijding voldoende zijn. Indien u een week na de behandeling nog steeds overlast heeft dan komen we kosteloos terug. Voor de kosten kunt u het beste contact met ons opnemen.

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

In het bezit van de juiste certificeringen rondom wespenbestrijding

Neem contact op via het onderstaande contactformulier voor

Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Wespenbestrijding Maassluis en omliggende gebieden

    Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.

    Wij voeren naast wespenbestrijding Maassluis ook bestrijding uit in omliggende plaatsen zoals: Barendrecht, Den Haag. Dordrecht, Gouda, Hellevoetsluis, Katwijk, Leiden, LisseRidderwerk, Rotterdam, en Zoetermeer.