Maak een afspraak met een rattenverdelger

Bruine Rat rattenbestrijding

Professionele rattenverdelging bij u om de hoek

Snel en effectief ratten verdelgen. Voorkom dat rattenplagen zich verder verspreiden in uw omgeving!

Attack Dierplaagbeheersing muizenbestrijding


 Effectieve rattenverdelging met professionele middelen
 Door het hele land dus ook bij u in de buurt
 Oplossingen voor particulieren en bedrijven
 Meer dan 50+ jaar Professionele dierplaagbeheersing


 Effectieve rattenverdelging
 Bij u in de buurt
 Particulieren & bedrijven
 50+ jaar Professionele bestrijding

Het verdelgen van ratten in huis of bedrijf

Wanneer u last heeft van ratten raden wij aan om snel in actie te komen. De aanwezigheid van bruine en zwarte ratten kunnen voor veel overlast zorgen. Het is niet prettig om ratten in de tuin en in uw huis te hebben. Ook voor bedrijven kan het rampzalig zijn om ratten binnen de deur te hebben. De beesten zorgen voor hygiëneproblemen, knaagschade en dragen ziektes met zich mee. Voor bedrijven kan dit tevens imagoschade opleveren.

Ratten zijn vaak verscholen in donkere plekken zoals plafonds, spouwmuren, kelders en zolders. Het zijn schuwe beesten die eigenlijk alles ontlopen wat ze niet kennen. Dit maakt rattenbestrijding niet makkelijk. Schakel daarom een ervaren en vakkundige rattenverdelger in. Zo gaat u verdere verspreiding van de rattenplaag tegen. Onze medewerkers kennen de leefwijze van de beesten en passen verdelgingsmethoden hierop aan. Ratten verdelgen we met rattenkisten of met gif. We zoeken naar de oorzaak van de plaag en kijken hoe we deze kunnen oplossen.

Verschillende soorten ratten

Onze werkwijze om ratten te verdelgen

Zwarte Rat rattenbestrijding

De focus van Attack ligt in eerste instantie altijd op preventieve maatregelen. Ons motto is dan ook: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Dat geldt ook zeker als het gaat om ratten. Onze ongediertebestrijders controleren de constructie van uw gebouw. Kleine ventilatieopeningen, deuren die goed sluiten en afgesloten openingen houden ratten buiten de deur. Gaten en kieren vanaf 2,5 cm zijn al genoeg voor een rat om naar binnen te komen. Afdichten van openingen doen we met onze speciale MouseShield kit. In tegenstelling tot normale kit gaan ratten hier niet doorheen. Daarnaast kijken we naar hygiëne maatregelen op basis van de volgende punten: afsluiten van voedsel, voedselresten en de afvoer van afval.

Actief ratten verdelgen doen wij met rattenkisten (vallen) en professioneel rattengif. Door onze ervaring kunnen we bestrijding inzetten op strategische plekken. Op deze manier verdelgen we de rattenplaag snel en bent u binnen de kortste keren weer ongediertevrij.

Kosten inschakelen rattenverdelger

De prijs voor ratten verdelgen hangt af van een aantal factoren. Attack werkt met een volledige dekking door het hele land. Ook in uw regio is er een rattenbestrijder werkzaam. Onze medewerkers kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Door onze korte aanrijtijden werken wij met een zeer concurrerend tarief. Voor een definitieve prijs kunt u contact met ons opnemen. De kosten voor het inschakelen van een rattenverdelger hangt af van het volgende:

  • De mate van overlast
  • De mogelijkheid tot weringsmethoden en bestrijdingsmethoden
  • De noodzakelijkheid van eventuele herhaalafspraken

Brochure bruine rat bestrijden

Download onze brochure betreffende bruine rat bestrijden.
Direct hulp nodig? Bel direct 085-0218972 of laat een bericht achter.

Contact opnemen of een afspraak aanvragen

Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden