• /

Genomineerd voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014-2015!

Attack is genomineerd voor ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’, de erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Wij zijn erg trots op deze nominatie en kijken uit naar de finaleavond op woensdag 20 mei a.s.

In 2014/2015 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de negende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

De verkiezing 2014/2015 is op te delen in vijf stappen:

1
- Tot 1 januari 2015 kunnen ondernemingen zich aanmelden of worden voorgedragen. Vervolgens vindt er een eerste selectie plaats op basis van de gestelde criteria.

2 - De ondernemingen die voldoen aan de criteria en de gevraagde informatie hebben geleverd, worden na een eerste selectie door de stuurgroep genomineerd en bezocht door een team van deskundigen. Winnaars van regionale ondernemingsverkiezingen van 2014 behoren automatisch tot deze genomineerden.

3 - Na het bedrijfsbezoek nomineert de jury tien bedrijven per categorie. Alle genomineerde ondernemingen worden bezocht door de jury.

4 - Tijdens de verkiezingsavond op 20 mei 2015. strijden uiteindelijk 30 definitief genomineerden (tien per categorie) om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2014/2015. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar.

5 - Alle dertig genomineerde ondernemingen maken kans op de publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet. De stemronde voor dit jaar loopt tot 18 mei.

De jury
Een jury, samengesteld uit prominenten uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven onder voorzitterschap van gedeputeerde Jan van Run, selecteert de genomineerden en de uiteindelijke winnaars.

Voor meer informatie: www.ovnh.nl

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.