Muizen bestrijden Friesland

Maak een afspraak voor muizen bestrijden Friesland

Muizen bestrijden in uw huis
Wij helpen u graag verder met muizen bestrijden in Friesland. Onze vakkundige bestrijders komen op korte termijn langs. Met professionele bestrijdingsmethodes voorkomen we verdere verspreiding en zorgen we ervoor dat u snel weer muisvrij bent en blijft.

Muizen bestrijden in uw bedrijf
Naast bestrijding ligt onze expertise bij het preventief weren van muizen. Met structurele controles constateren we vroegtijdig gebreken op bouwkundig of hygiënisch gebied in uw bedrijf. We voorkomen daardoor problemen met plaagdieren. Maak gratis een afspraak met onze adviseur voor een offerte op maat.

Geen lange wachttijden. Direct een afspraak maken.
Wij pakken de bron van het muizenprobleem aan
Onze muizenbestrijders zijn werkzaam bij u in de regio
Bestrijding voor particulieren en bedrijven

Effectieve muizenbestrijding
100% dekking door Nederland
Particulieren & bedrijven
Al 60 jaar professionele bestrijding

 Of bel voor vragen naar 085-0218972

Onze werkwijze bij muizenbestrijding

Neem contact met ons op zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen. We bespreken onze werkwijze en de kosten om uw woning of pand weer muisvrij te krijgen.

Waarom muizen bestrijden in uw huis of bedrijf

Muizen veroorzaken veel overlast in woonhuizen en bedrijven. Het is niet fijn om knaagdieren binnenshuis te hebben. Ze zijn onhygiënisch, kunnen knaagschade veroorzaken en dragen ziektes met zich mee. Ze nestelen zich vaak in plekken die niet gemakkelijk te bereiken zijn. We constateren regelmatig muizen in spouwmuren, boven plafonds en op zolders. Effectief muizen bestrijden op korte termijn is van belang om verdere verspreiding te voorkomen. Wanneer u zelf losse muizenvallen inzet, lost dit het probleem namelijk zelden op. Schakel daarom op korte termijn een vakkundige bestrijder in. We bestrijden muizen met gif of met vallen en weten hoe we dit op de meest effectieve manier kunnen doen. We zoeken naar de oorzaak van de muizenplaag en lossen deze op.

Professionele muizenbestrijding in Friesland inschakelen

Muizen bestrijden Friesland

onderhoudscontract vliegenlampen

In eerste instantie kijken we naar preventieve maatregelen. Door hygiënische maatregelen kunnen muizen al grotendeels wegblijven. Daarnaast kijken we naar bouwkundige voorzieningen. Een opening van 0,5 centimeter is voor een muis al voldoende om naar binnen te dringen. Wanneer we de opening vinden dan zorgen we dat dit wordt afgedicht met ons wondermiddel: MouseShield kit. In tegenstelling tot normale kit gaan knaagdieren hier niet graag doorheen door de bittere smaak die het afgeeft.

Actieve bestrijding voeren wij uit met muizenvallen en goedgekeurd muizengif. We kennen de leefwijze van muizen en spelen hier op in. We zetten bestrijding in op strategische plekken en vangen de muizen hierdoor weg. Door onze ervaring en vakkundige middelen bent u snel weer muisvrij.

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Neem contact op via het onderstaande contactformulier voor

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze ervaren specialisten op het gebied van ongediertebestrijding zijn ook werkzaam bij u in de regio. Onze deskundigen zijn verspreid over het hele land zodat wij u in de meeste gevallen snel van dienst kunnen zijn. U kunt op korte termijn een afspraak maken met een ongediertebestrijder bij u in de buurt door te bellen naar 085-0218972 of door een mail te sturen via het contactformulier.

Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Ongediertebestrijding van muizen in Friesland en andere provincies

    Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.


    Bekijk locatie