Professioneel Houtworm behandelen

Houtwormbestrijding Attack Plaagdierbeheersing

Laat houtworm behandelen door de specialisten van Attack. Onze professionele behandeling is effectief en werkt tegen de kevers, larven en eitjes in uw houten delen. Maak direct een afspraak met onze houtwormspecialist. Wij voeren kosteloos een houtworminspectie uit en maken een vrijblijvende offerte op maat! Bel direct 085 021 89 72

Gratis Houtinspectie & vrijblijvende offerte
Houtworm behandelen tegen scherpe tarieven
Effectieve & veilige bestrijding
Gecertificeerd & 60 jaar ervaring

Houtwormbehandeling inschakelen

1. Inspectie door onze adviseur
Op basis van een gratis inspectie maken bepalen wij de juiste behandeling en maken we een offerte op maat. Maak direct een afspraak.

2. Ontvang een vrijblijvende offerte
De kosten voor de behandeling van de houten delen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Lees meer over de kosten voor houtworm behandelen

3. Professionele houtworm behandeling
Onze ervaren specialist gaat over tot effectieve en zorgvuldige uitgevoerde behandeling van houtworm. Lees meer over onze werkwijze.

houtworm bestrijden houtwormspecialist boktorspecialist houtwormbestrijding

Professioneel houtworm laten behandelen

Bij houtwormoverlast in uw huis of bedrijf begrijpen we dat u direct actie wenst. De specialisten van Attack zijn in het bezit van de juiste diploma’s en hebben jarenlange ervaring met houtworm behandelen. Op basis van een inspectie maken we een behandelingsplan en een scherpe offerte op maat. De behandeling van houtworm wordt zorgvuldig en effectief uitgevoerd. Met veilige en goedgekeurde middelen bestrijden we alle houtaantastende insecten in het hout. De voordelen van onze behandeling:

Uiterst effectief houtworm behandelen
Behandeling tegen alle kevers, larven & eitjes
Bestrijdingsmiddel met een werking van 10 jaar

Attack ongediertebestrijding nederland Houtworm behandelen

Kosten behandelen houtworm

Om de kosten voor het behandelen van houtworm te bepalen komt onze adviseur kosteloos bij u langs. Hij brengt aantastingen aan het licht en wijst u op eventuele gevaren. Hij kan, indien gewenst, ter plekke een offerte op maat maken. Bij houtworm behandelen is het belangrijk dat houten delen niet zijn voorzien van lak- of verflagen en dat de delen stofvrij worden gemaakt. Ook bij deze voorbehandelingen kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken tegen scherpe tarieven. De kosten voor houtworm behandelen is afhankelijk van:

 • Oppervlakte van de te behandelen houten delen
 • Eventuele voorbehandelingen bij bewerkt hout
 • Aanvullende benodigdheden zoals een steiger of hoogwerker

Maak gratis een afspraak met een adviseur voor houtworm behandelen

Verspreiding houtworm bestrijden

Waarom houtworm behandelen

Houtworm is een aantastend insect dat vaak in naald- en loofhout wordt aangetroffen. De larven van een houtworm veroorzaken veel schade in houten delen, objecten en constructies. Tot wel 3 jaar lang knaagt een larve allerlei holen en gaten. Op lange termijn kan dit zelfs tot instortingsgevaar leiden. De draagkracht van de constructie is dan aangetast. Zelf houtworm behandelen is vaak niet te oplossing. Ervaring leert meestal niet alle houtaantasters worden verdelgt en dat de overlast terugkeert. Houtworm behandelen vereist specialistische kennis en professionele middelen. Onze houtworm behandeling is geschikt tegen de volgende soorten:

houtworm houtwormspecialist gaten houtaantasters

Aanwezigheid van houtworm herkennen

Door houtworm in een vroeg stadium te herkennen kunt u schade aan uw meubels en houten constructies tot een minimum beperken. Houtworm kunt u herkennen door gaten en holen in uw houten delen. Als u kleine ronde of ovale gaten van ongeveer gelijke grootte aantreft, dan is de kans groot dat er houtworm aanwezig is (of was) in het hout. Ook de aanwezigheid van houtwormzaagsel, ofwel boormeel, kan duiden op de aanwezigheid van larven in het hout. Het herkennen van houtworm kan door het volgende:

 • Controleren van boormeel in en onder de houten delen
 • Controleren op de aanwezigheid van uitvliegopeningen (houtwormgaatjes) van 1-2 mm diameter
 • Constateren van vliegende houtwormkevers (in mei t/m augustus)

De specialisten van Attack zijn lokaal actief en kunnen u op korte termijn verder helpen.

We hanteren geen wachtrijen. Onze adviseurs en bestrijders kunnen u korte termijn van dienst zijn.

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen rondom ongediertebestrijding en houtworm behandelen.

Vraag een afspraak aan voor de behandeling van houtworm

Een afspraak aanvragen voor een vrijblijvende inspectie en offerte
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op  Houtworm behandelen in Noord-Holland

  Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn voor de behandeling van houtworm. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.

  Wij zijn regelmatig te vinden in de volgende plaatsen voor houtwormbestrijding: Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Heerhugowaard.