Ultiem discreet: vliegenlamp A3

Een ultiem discreet toestel, speciaal ontworpen voor toepassing in combinatie met een verlaagd plafond. Ideaal voor gebruik in zowel kleine als grote winkels, supermarkten, tankstations e.d. alsmede objecten waar door ruimtegebrek de toepassing van een standaard toestel niet mogelijk is. Uitgerust met twee krachtige breukvrije 25 watt tl-lampen levert de vliegenlamp een vangbereik van 50m2. Beschermt zowel publieke ruimten als de ruimte tussen het vaste en verlaagde plafond tegen grote vliegenpopulaties.

Afmeting: 59x59x13cm
Gewicht: 6kg

Uitvoering: deze vliegenlamp is verkrijgbaar in wit of geborsteld aluminium. Wij attenderen u er graag op dat de prijzen van de verschillende uitvoeringen variëren. 

Direct een vliegenlamp bestellen of behoefte aan meer informatie? Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.