Plafondmodel: vliegenlamp A2

De vliegenlamp A2 is ontworpen voor montage aan het plafond. Dit model biedt 360 graden aantrekkingskracht en is ideaal voor industriële en commerciële bedrijfsruimten waarin met levensmiddelen wordt gewerkt. Dit aantrekkelijke, robuuste, zeer krachtige en efficiënte toestel kan overal aan het plafond geplaatst worden. De A2 vliegenlamp met een vangbereik van 180m2 wordt veel gebruikt in de professionele markt.

Afmeting: 31.5x48.5x12.5cm
Gewicht: 6 kg

Uitvoering: deze vliegenlamp is verkrijgbaar in wit, roestvrijstaal of een roestvrijstalen behuizing en verchroomde roosters. Tevens verkrijgbaar met vrijstaande beugel. Wij attenderen u er graag op dat de prijzen van de verschillende uitvoeringen variëren. 

Direct een vliegenlamp bestellen of behoefte aan meer informatie? Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.