Overlast door eksters

Algemeen
De ekster is te herkennen aan zijn zwart-witte verenkleed en heeft over zijn vleugels een paars-groene glans. De ekster is luidruchtig en absoluut niet schuchter. Eksters komen in heel Nederland voor en leven in paren of kleine groepen. De ekster heeft de reputatie een rover te zijn van eieren en jonge vogels. Het voedsel van de ekster bestaat voornamelijk uit wormen, insecten, aas en afval, wat in het broedseizoen dus aangevuld wordt met eieren en soms jonge vogeltjes. De ekster kan vraat-, pik- en krabschade aanrichten aan ingezaaide en gekiemde gewassen.

Bestrijding
De ekster is een beschermd diersoort. Daarom mogen er alleen preventieve maatregelen worden genomen. Professionele hulp nodig? Bel Attack!

Download hier onze brochure betreffende vogelwering. Direct hulp nodig? Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.