Graafwespen bestrijden

Algemeen
Graafwespen maken hun nestingang in de grond en in holle ruimten, zoals plantenstengels en boomstronken. Graafwespen leven alleen, maar kunnen wel in groepen bij elkaar hun nestingangen hebben, zeker als de omgeving hiervoor gunstig is.Een graafwesp is 8 tot 17 mm lang en lijkt qua kleur op de limonadewesp. Voegwerk in oude gebouwen kan als gevolg van het maken van gangen door de graafwesp veel schade oplopen.

Bestrijding
Laat de bestrijding van graafwespen over aan onze medewerkers. Zij hebben kennis van de leefwijze van de wesp en kunnen met minimale middelen een maximaal effect bereiken zonder ongewenste bijwerkingen voor mens en milieu. Stop de invliegopeningen nooit zelf dicht! Met Attack bent u snel, professioneel en zonder overlast gegarandeerd van het wespennest af. Wij spuiten een poedervormig contactgif in de invliegopeningen van het nest. De werksters nemen het gif aan hun pootjes mee het nest in en zorgen ervoor dat de koningin en de larven hier ook mee in aanraking komen. U bent gegarandeerd van de overlast af.

Professionele hulp nodig? Bel Attack!

Download hier onze brochure betreffende dierplaagbeheersing. Direct hulp nodig? Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.