Maak kennis met ons 24/7 monitoringsysteem !

Attack maakt als een van de eerste ongediertebestrijders in Nederland gebruik van een innovatieve en 'slimme' muizen/rattenval. 

Hoe werkt het?

Onze digitale muizen/rattenvallen zijn voorzien van de modernste sensortechnologie, met als doel het 24/7 monitoren en vastleggen van alle knaagdieractiviteiten. Het unieke systeem maakt geen direct gebruik van WiFi maar van het Lo-Ra netwerk. Als er activiteit is ontvangt u direct een notificatie op uw tablet, smartphone of desktop. In de melding wordt duidelijk aangegeven of de val is gesprongen en/of er daadwerkelijk vangst in de val zit. Alle meldingen worden automatisch geregistreerd in ons digitale E-logboek (IPM Connect). Deze vorm van bestrijding sluit naadloos aan op onze Integraded Pest Mangement-werkwijze (IPM); veel nadruk op preventie en indien mogelijk zonder gebruik van toxische middelen ongedierte bestrijden.

Wat is LoRa?

Lo-Ra (Long Rang) is een nieuwe technologie die apparaten in staat stelt op grote afstand met elkaar te kunnen communiceren, zonder tussenkomst van allerlei steunzenders. Door de locatie te voorzien van een zogenaamde 'gateway' wordt een eigen Lo-Ra netwerk gecreëerd, waarmee de vallen verbinding kunnen maken met de server van Attack. Van waaruit u op de hoogte wordt gesteld van alle meldingen en Attack direct de juiste acties uitzet.

 Voordelen 24/7 monitoringsysteem

  • Continue controle op activiteiten van knaagdieren
  • Duurzaam 
  • Sluit naadloos aan op de Integrated Pest Management-werkwijze

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons vandaag nog op ons gratis telefoonnummer 0800 0242000 of laat uw telefoonnummer achter via de Bel mij terug button. Ook kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij komen vrijblijvend bij u langs, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen opstellen.                                             

 

 

 

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.