24/7 monitoring

De revolutie in Dierplaagbeheersing
Een groeiend aantal nationale en internationale hygiëne standaarden voor de food industrie (AIB, BRC etc.) dringen aan op een productieomgeving die volledig vrij is van rodenticiden. Eén van de alternatieven hiervoor zijn mechanische vallen (klapvallen). Door deze klapvallen te voorzien van een speciaal ontwikkeld online monitoringssysteem, biedt dit een uitkomst voor locaties waar het gebruik van (toxische) lokazen steeds verder aan banden wordt gelegd. Door de combinatie van klapvallen en deze nieuwe techniek ontstaat een revolutionair Permanent Monitoring Systeem. De basis van het systeem is een unieke, technische vernieuwende module welke in staat is zijn eigen energie op te wekken. Door gebruik te maken van de modules wordt een storingsvrij sensor netwerk gecreëerd.

Permanent monitoring - 24/7 monitoring voor mechanische vallen
24/7 monitoring zorgt ervoor dat het niet langer nodig is om ook zelf alle vallen meerdere malen per week na te lopen, zoals vanuit voedselveiligheid vereist. Alle vallen zijn via draadloze technologie verbonden met een server. De vallen in combinatie met de 24/7 monitoring zorgen voor een continu monitoring. Zodra ongedierte de val inloopt, wordt de verantwoordelijke persoon middels een e-mail of sms bericht (Comfort Systeem). Direct is duidelijk welke val er geleegd dient te worden.
Nu het buitengebruik van anti-coagulantie aan banden gelegd wordt, biedt het outdoor systeem ook dé oplossing voor gebruik in rattenkisten.

De Swopbox: milieuvriendelijk, eenvoudig in gebruik en veilig
Het 24/7 monitoring systeem kan aangevuld worden met de Swopbox vallen. De Swopbox wordt verticaal aan de wand gemonteerd waardoor voorkomen wordt dat deze verplaatst of beschadigd wordt tijdens schoonmaak- of andere werkzaamheden. De Swopbox kan eenvoudig worden geopend maar is tegelijkertijd zeer stevig. De mogelijkheid om diverse lokazen te gebruiken en de eenvoudige wijze van reinigen zijn overtuigende voordelen. De wandmontage maakt gebruik van het ‘speelinstinct’ van knaagdieren, waardoor deze nóg aantrekkelijker worden bevonden. De plastic aroma-lokazen (Nara Bloc of Lure) welke ook in de Swopbox gebruikt kunnen worden geven de mogelijkheid om zowel zonder allergenen als volledig zonder gif te werken.
Naast de Swopbox kan gekozen worden uit een groot scala aan vallen, specifiek ontwikkeld voor elke situatie.

Wereldwijde inzetbaar
Het 24/7 monitoring Systeem en de Swopbox zijn uiterst efficiënt, zelfvoorzienend in energie en voorzien van de laatste technologie. Daarnaast is het een milieuvriendelijk systeem dat al in Europa, Azië en Amerika wordt gebruikt. Overtuig uzelf van deze laatste technologie! We geven u graag meer advies of kunnen offerte op maat voor u samenstellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs via onze service desk; per telefoon 0800-024 2000  of per e-mail: info@attack.nl.

6 goede redenen voor het gebruik van 24/7 monitoring

 • Automatische controle van alle vallen

  D.m.v. 24/7 permanente monitoring

 • Complete on-line documentatie

  Middels de data base

 • Hoge mate van transparantie

  Over de intensiteit en aard van de besmetting

 • Verhoging van efficiëntie

  Door gebruik te maken van verschillende soorten vallen

 • Onderhoudsvrij systeem

  Het systeem werkt zonder batterijen

 • 100% ecologisch

  Doordat er geen toxische stoffen worden gebruikt.

 • Neem contact op
 • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
 • Bel mij terug
  Velden met een * zijn verplicht
 • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.