Ongediertebestrijding Nieuwegein

Ongedierte laten bestrijden in Nieuwegein

Ratten en muizenplagen teisteren de omgeving Nieuwegein. We krijgen een toenemend aantal meldingen van knaagdieren in woonwijken en in het centrum van de stad. Ook meldingen van insecten, vogels en houtaantasters nemen toe. Wanneer u overlast constateert, neem dan op korte termijn contact op zodat we samen de verspreiding van dierplagen kunnen beheersen. We zijn al jaren actief met ongediertebestrijding in Nieuwegein en omgeving. We voeren maatregelen uit met respect voor het milieu en kijken naar de oorzaak van de plaag. U plukt hier op de korte en lange termijn de vruchten van.

Veelvoorkomend ongedierte in de omgeving van Nieuwegein

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Nieuwegein ligt onder de stad Utrecht. De gemeente is gelegen aan de rivier de Lek. Vanuit het water en de natuur kunnen bronnen van ongedierte ontstaan. Bij Attack staan we u graag bij als het gaat om het bestrijden van ongedierte. Onze focus ligt in eerste instantie op preventieve wering; we zorgen ervoor dat dierplagen niet binnenkomen. Dit doen we door hygiënisch advies en bouwkundige aanpassingen. Voor bedrijven lopen we hygiënerondes en checken we met lokstoffen of er ongedierte in het pand is. Wanneer ongedierte binnenshuis is dan gaan we over tot bestrijding. Dit doen we bijvoorbeeld met gif of vallen. Onze bestrijdingsmethodes zijn goedgekeurd en we houden rekening met mens en milieu.

Vacatures attack ongediertebestrijding

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

Ongediertebestrijding Attack hygiënerondes bedrijven

Attack Dierplaagbeheersing is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ongediertebestrijding door het hele land. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Het doel is eigenlijk altijd hetzelfde: het ongediertevrij maken van de omgeving van onze klanten. Dit doen we door dierplagen zoveel mogelijk te beheersen. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en met respect voor mens en dier. Onze voorkeur gaat in eerste instantie altijd uit naar het preventief weren van ongedierte. Wanneer dit niet (meer) kan dan gaan we over tot bestrijding. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Contact kan via 085-0218972 of door een mail te sturen via het contactformulier onderaan de pagina. 

Korte aanrijtijden door lokale bestrijders
Rekening met mens & milieu
Vakkundige bestrijders met ruime ervaring
Professionele bestrijding sinds 1962

Kosten van ongediertebestrijding in Nieuwegein

De focus van Attack ligt op ‘dierplaagbeheersing’; we zorgen dat ongedierte in uw omgeving onder controle blijft. Onze medewerkers zijn over heel Nederland & België verspreid. Ook bij u in de regio van Nieuwegein hebben wij lokale bestrijders werkzaam. Zij hebben een werkgebied bij u in de buurt en kunnen daardoor korte aanrijtijden hanteren. Dat niet pakt alleen voordelig voor u uit, we kunnen u ook snel van dienst zijn. De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

  • Om welk soort ongedierte gaat het?
  • Waar heeft u overlast?
  • Welke bestrijdingsmaatregelen kunnen we toepassen
  • Welke weringsmogelijkheden kunnen we toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Nieuwegein

Vanuit onze kantoren in het land kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Nieuwegein zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Utrecht kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

    De heerMevrouw