Ongediertebestrijding Amersfoort

Ongedierte bestrijden in Amersfoort

Wanneer u last heeft van ongedierte, wacht dan niet langer. Dierplagen kunnen zich snel verspreiden en dat leidt tot meer overlast. De inzet van een val of gif lost het probleem waarschijnlijk niet blijvend op. Roep een vakkundige ongediertebestrijder op zodat de oorzaak van het probleem wordt opgelost. Daar heeft u blijvend profijt van. We helpen u graag verder met ongediertebestrijding in Amersfoort.

Onze specialisten zijn werkzaam in de hele regio van Amersfoort en kunnen u direct te woord staan.

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Amersfoort in een actief groeiende stad in de provincie Utrecht. Een bruisend centrum en een levendig bedrijfsleven zorgen ervoor dat er steeds meer mensen op elkaar komen te leven. Het gevolg is vaak een gebrek aan hygiëne op sommige plekken in de stad. Denk aan parkeerplaatsen, prullenbakken en grachten. Ongedierte krijgt de kans om te overleven en zich te verspreiden. Muizen, ratten, muggen, wespen en kakkerlakken duiken steeds vaker op.

Attack staat u graag bij als het gaat om het bestrijden en beheersen van dierplagen. We werken veel samen met particulieren, gemeentes en bedrijven. In overleg met u zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Wanneer dit is geconstateerd dan kijken we naar preventieve maatregelen en bestrijdingsmogelijkheden. We gebruiken alleen goedgekeurde bestrijdingsmethodes en zetten dit op een vakkundige en effectieve manier in.

Ongediertebestrijding Amersfoort
Bron: Wikipedia

Veelvoorkomend ongedierte in de omgeving van Amersfoort

Huismuizen komen in veelvoud voor in Nederland. Een gleuf vanaf 5 mm is voor een muis voldoende om naar binnen te komen. Muizenwering doen we met onze speciale MouseShield Kit. Bij overlast bestrijden wij met muizenvallen en muizengif. Lees meer.

Bruine ratten komen in heel Nederland voor. Deze zwemmers en gravers kunnen flink wat schade en hygiëneproblemen veroorzaken. Een rat is lastig te vangen en een vakkundige aanpak is vaak noodzakelijk. Zeker voor bedrijven is rattenwering van belang. Lees meer.

Wespenbestrijding voeren wij over het algemeen uit met wespenpoeder. Dit effectieve bestrijdingsmiddel verdelgt de wespen in enkele dagen. Daarna kan het nest veilig worden verwijderd. Lees meer.

Heeft u geen idee van welk soort ongedierte u last heeft? Wij maken het u makkelijk met onze determinatietabel. Op basis van deze tool kunt u snel erachter komen wat voor ongedierte er bij u rondzwerft. Doe de test.

Bekijk oplossingen

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

attack ongediertebestrijder servicemedewerker plaagdieren

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding in Amersfoort en omgeving. Wij zijn een familiebedrijf met specialisten en adviseurs door het hele land. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarbij streven we naar een ongediertevrije omgeving voor onze klanten. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en milieuvriendelijk. Onze focus ligt in eerste instantie op het preventief weren van ongedierte. We denken proactief met u mee en zorgen samen voor de beste oplossing om dierplagen te bestrijden en in het vervolg te voorkomen.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0218972 of een mail te sturen via het contactformulier.

Korte aanrijtijden door landelijke dekking
Goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
Respect voor het milieu
Professionele bestrijding sinds 1962

Kosten van ongediertebestrijding in Amersfoort

Attack Dierplaagbeheersing werkt met een landelijke dekking binnen Nederland en België. Onze adviseurs en bestrijders zijn dus ook bij u in de regio van Amersfoort werkzaam. Daardoor hebben we korte aanrijtijden en dat pakt voor u voordelig uit. Wij werken zonder wachttijden want we begrijpen de urgentie bij de overlast een dierplaag. Voor een reële kostenraming kunt u contact met ons opnemen. Om de kosten voor ongediertebestrijding te bepalen overleggen we met u het volgende:

Medewerkers ongediertebestrijding Amersfoort

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel bereiken. Ook in Amersfoort zijn er verschillende adviseurs werkzaam die u op korte termijn van dienst kunnen zijn. Er is altijd een adviseur in de buurt om ongediertebestrijding in de provincie Utrecht te realiseren.

Servicemedewerkers ongediertebestrijding Amersfoort

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel bereiken. Ook in Amersfoort zijn er verschillende adviseurs werkzaam die u op korte termijn van dienst kunnen zijn. Er is altijd een adviseur in de buurt om ongediertebestrijding in de provincie Utrecht te realiseren.

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

  De heerMevrouw   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen