Ongediertebestrijding Vught

Afspraak maken met een ongediertebestrijder in Vught

Vught is van nature een vochtige plaats door de aanwezigheid van wateren zoals de Dommel, de Esschestroom en het afwateringskanaal. Dit leidt ertoe dat er veel ongedierte wordt geconstateerd in de omgeving. Wanneer u ongedierte ziet, kom dan snel in actie. Door vroegtijdige ongediertebestrijding in Vught in te schakelen houden we dierplagen onder controle. Dat is wel zo prettig voor u, maar ook voor uw omgeving.

Ongedierte in de omgeving van Vught

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

De omgeving van Vught is prachtig om te wonen. Midden in de natuur en veel water in de omgeving. Helaas komt veel ongedierte ook op water en natuur af. Ratten, muizen, muggen, vliegen en andere insecten verspreiding zich snel. Ook de inwoners hebben hier last van. Bij overlast op gemeentegrond kunt u dit melden bij de gemeente. Zij bepalen dan of ze tot bestrijding overgaan. Wanneer de overlast zich op uw terrein bevindt dan komen wij in actie. Onze lokale bestrijders helpen u met het bestrijden van bijvoorbeeld uw rattenplaag, muizenplaag of insectenplaag.

Attackt werkt voor particulieren en voor bedrijven. Particulieren nemen vaak contact op wanneer er al sprake is van overlast van dierplagen . We voeren dan ongediertebestrijding uit en kijken naar maatregelen om overlast in het vervolg te voorkomen. Voor zakelijke klanten voeren we structureel hygiënerondes uit. Zo kunnen we de aanwezigheid van ongedierte vroegtijdig te constateren en bestrijden. Op deze manier minimaliseren we de mate van overlast voor bedrijven.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

Vacatures attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding door heel Nederland. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Onze focus ligt daarbij op het beheersen van ongedierte voor de omgeving van onze klanten. Door goed overleg, weringsmaatregelen en het juiste advies is dit haalbaar. Als het gaat om bestrijding werken we resultaatgericht, zorgvuldig en met houden we rekening met mens en dier. We kijken in eerste instantie altijd hoe we ongedierte preventief kunnen weren. Daarna gaan we over tot bestrijding. Dit doen we altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding Vught

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Welke soort ongedierte is er geconstateerd?
 • Waar heeft u overlast?
 • De mogelijkheid tot inzet van bestrijdingsmethoden.

Medewerkers ongediertebestrijding Vught

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Vught zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen