Ongediertebestrijding Raamsdonksveer

Ongedierte laten bestrijden in Raamsdonksveer

Raamsdonksveer heeft een bruisend centrum van handel en industrie. De combinatie met de groene omgeving zorgt voor de aantrekking van ongedierte. In alle seizoenen krijgen wij meldingen van overlast binnenshuis of in de omgeving. Onze lokale medewerkers zijn u graag van dienst voor ongediertebestrijding in Raamsdonksveer. We werken zonder wachtrijen en staan snel bij u op de stoep.

Ongedierte in de omgeving van Raamsdonksveer

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

In Raamsdonksveer krijgen we regelmatig meldingen van ratten en muizen in de omgeving. Ratten worden vaak gezien bij sloten en verspreiden zich tot in tuinen van woonhuizen en bedrijven. Door voedselresten verspreiden de beesten zich. Vogelvoer kan in dat geval al genoeg zijn. Schakel ongediertebestrijding in Raamsdonksveer in wanneer u overlast ervaart van de beesten.

Voor bedrijven voeren wij structureel inspectierondes uit om ongedierte preventief buitenshuis te houden. Dit is de beste manier om dierplagen onder controle te houden. Wanneer er sprake is van binnentreding dan gaan we over tot een milieuvriendelijke, maar effectieve, bestrijding. Dit doen we door de inzet van vallen en giftige middelen. Dit gaat uiteraard in overleg met u en met respect voor de omgeving.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

Vacatures attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding door heel Nederland. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Onze focus ligt daarbij op het beheersen van ongedierte voor de omgeving van onze klanten. Door goed overleg, weringsmaatregelen en het juiste advies is dit haalbaar. Als het gaat om bestrijding werken we resultaatgericht, zorgvuldig en met houden we rekening met mens en dier. We kijken in eerste instantie altijd hoe we ongedierte preventief kunnen weren. Daarna gaan we over tot bestrijding. Dit doen we altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding Raamsdonksveer

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Welke soort ongedierte is er geconstateerd?
 • Waar heeft u overlast?
 • De mogelijkheid tot inzet van bestrijdingsmethoden.

Medewerkers ongediertebestrijding Raamsdonksveer

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Raamsdonksveer zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen