Ongediertebestrijding Oosterhout

Afspraak maken met een ongediertebestrijder in Oosterhout

Heeft u last van dierplagen zoals muizen, ratten, wespen of andere vormen van ongedierte? Kom dan snel in actie om verdere verspreiding te voorkomen. In Oosterhout zien we een toename van plaagdieren en insecten. Onze medewerkers zijn actief in uw regio. Wij voeren ongediertepreventie en ongediertebestrijding in Oosterhout uit tegen een scherp tarief.

 • Korte aanrijtijden en een scherp tarief
 • Voor bedrijven, instellingen, VvE’s en woonhuizen
 • Oplossen van de oorzaak van de dierplaag
 • Concurrerende prijzen

Ongedierte in de omgeving van Oosterhout

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Oosterhout is een groene gemeente in de provincie Noord-Brabant. Veel natuur en water betekent ook meer ongedierte. Woonhuizen, appartementencomplexen en bedrijven ondervinden steeds meer overlast. Er worden muizen, ratten, wespennesten en soms zelfs kakkerlakken geconstateerd. Een goede bestrijding is belangrijk. Daardoor voorkomt u dan de overlast toeneemt en dat de dierplaag zich verder verspreidt.

Bij Attack gaan wij voor een ongediertevrije omgeving. We werken effectief, resultaatgericht en zorgvuldig ten gunste van de klant. Het gebruik van toxische middelen moet vakkundig worden uitgevoerd. Onze geschoolde bestrijders voeren dit alleen uit met goedgekeurde middelen en met respect voor mens en dier.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ongediertebestrijding door het hele land. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Het doel is eigenlijk altijd hetzelfde: het ongediertevrij maken van de omgeving van onze klanten. Dit doen we door dierplagen zoveel mogelijk te beheersen. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en met respect voor mens en dier. Onze voorkeur gaat in eerste instantie altijd uit naar het preventief weren van ongedierte. Wanneer dit niet (meer) kan dan gaan we over tot bestrijding. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding in Oosterhout

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Om welk soort ongedierte gaat het?
 • Waar heeft u overlast?
 • Welke bestrijdingsmaatregelen kunnen we toepassen
 • Welke weringsmogelijkheden kunnen we toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Oosterhout

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Oosterhout zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

  De heerMevrouw

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen